perjantai 16. toukokuuta 2008

Vuokra-asunnot ja kiinteistöt: Espanja

VUOKRA-ASUNNOT JA KIINTEISTÖT ESPANJASTA

Etsitkö vuokra-asuntoa Espanjasta esim. talveksi, vai oletko muuttamassa aurinkoon pysyvästi? Vaikka suosituin matkustusmuoto on edelleen matkatoimistoilta ostettu matkapaketti, niin yhä useampi suomalainen etsii pysyvää majoitusta ulkomailta vuokra-asunnon muodossa. Tältä sivulta löydät luotettavia kiinteistöalan yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet vuokra- ja myyntiasuntoihin espanjassa. Yritykset ovat joko suomalaisia tai toimivat myös suomenkielellä.


1. ELSAMAR.COM -Vuokra-asunto EspanjastaElsamar.com on suomalaisen pariskunnan pyörittämä yritys. Espanjassa on mukavampaa, tai siis ainakin lämpimämpää! Myös talvella! Vuokraa asunto Espanjasta ja siirry pakkasista lämpöön vaivattomasti.


2. KULTAISET NELIÖT LKV -Kiinteistöalan kultainen osaaja


"Kultaiset Neliöt on yksityinen ja itsenäinen kiinteistönvälitystoimisto. Erotumme muista välittäjistä asiakkaittemme eduksi."

Toiminnassa korostuu monipuolinen kiinteistöalan asiantuntemus. Kotimaan kohteiden lisäksi myynnissä on myös paljon kiinteistöjä ulkomailta: Espanjasta, Ranskasta, Italiasta ja Turkista. Myös isännöinti ja vuokrauspalvelu kuuluvat yhtiön toimialaan.


3. MAR INMOBILIRIA -Homes By The Sea


"Jo vuodesta 1999 Mar Inmobiliaria on tarjonnut kiinteistövälityspalveluita Espanjan Välimeren rannikolla. Tiimimme kokeneiden kiinteistövälityksen ammattilaisten tavoite on täydellinen asiakastyytyväisyys. Jotta saavutamme tavoitteemme, tarjoamme täydellisen palvelun ja laajan alati kasvavan asuntovalikoiman sisältäen sekä uudistuotantoa että käytettyjä huoneistoja Välimeren rannikolla, Baleaarien saaristossa sekä Meksikossa." -Mar InmobiliriaEi kommentteja: