maanantai 19. toukokuuta 2008

Vuokra-asunnot ja kiinteistöt: Ranska

Matkailu on yhä enemmän muuttumassa kaiken kansan huviksi ja yhä useampi etsii pysyvää paikkaa lomiensa ajaksi. Viikon lomamatkojen rinnalle on nousemassa vahvasti asunnon vuokraus unelmien matkakohteesta. Alla kiinteistönvälittäjät jotka auttavat asunnon vuokrauksessa Ranskasta.

Kiinteistöt ja vuokra-asunnot Ranskasta


Kultaiset Neliöt LKV



"Kultaiset Neliöt on yksityinen ja itsenäinen kiinteistönvälitystoimisto. Erotumme muista välittäjistä asiakkaittemme eduksi.Toiminnassamme korostuu monipuolinen kiinteistöalan asiantuntemus. Löydät sivuiltamme kotimaan kohteiden lisäksi myynnissämme olevia kiinteistöjä ulkomailta: Espanjasta, Ranskasta, Italiasta ja Turkista. Myös isännöinti ja vuokrauspalvelu kuuluvat yhtiömme toimialaan" -Kultaiset neliöt


Green-acres.Com


"Green-Acres.com on verkkoportaali, joka keskittyy kiinteistövälitykseen Ranskassa. Tarjoamme myytäväksi ranskalaisia kiinteistöjä yksityisten tai kiinteistövälitystoimistojen kautta." -Green-acres.com


Habisol -Rakkaudesta Rivieraan


"Habisol Oy on syntynyt aidosta halusta auttaa ihmisiä iloitsemaan Etelä-Ranskan monipuolisista mahdollisuuksista nauttia elämästä.
Suomalaisen perheen lähes 15 vuoden asumis- ja työskentelykokemuksella Ranskan Rivieralta, tarjoamme avuliasta asiantuntemustamme mm. seuraavilla alueilla:

  • Apu ja tuki asunnon ostossa
  • Asuntokaupan jälkihoito
  • Ohjelmapalvelut yritysten kokous- ja konferenssivieraille sekä matkailijoille
Kartoitamme asiakkaan yksilölliset tarpeet ja räätälöimme palvelun toiveiden mukaiseksi. Palvelemme sekä Suomessa että Etelä-Ranskassa. Olemme suomalainen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja meillä on valtuudet toimia kiinteistönvälittäjänä Ranskassa" -Habisol

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Vuokra-asunnot ja kiinteistöt: Italia

Tältä sivulta löydät kiinteistövälitys-yritykset, joiden kautta etsit vuokra-asunnot ja kiinteistöt luotettavasti Italiasta.


Atlas International





"
Atlas Internationalin uutuuskohde on nyt Italia! Olemme laajentaneet toimintaamme Italian kiinteistömarkkinoille ja tarjoamme sinulle nyt tilaisuuden ostaa koti Italiasta." Atlas international


Kultaiset Neliöt LKV-Kiinteistöalan kultainen osaaja


"Kultaiset Neliöt on yksityinen ja itsenäinen kiinteistönvälitystoimisto. Erotumme muista välittäjistä asiakkaittemme eduksi.

Toiminnassamme korostuu monipuolinen kiinteistöalan asiantuntemus. Löydät sivuiltamme kotimaan kohteiden lisäksi myynnissämme olevia kiinteistöjä ulkomailta: Espanjasta, Ranskasta, Italiasta ja Turkista. Myös isännöinti ja vuokrauspalvelu kuuluvat yhtiömme toimialaan." Kultaiset neliöt



Vuokra-asunnot ja kiinteistöt: Helsinki

Helsingin asuntovälitys LVV


"Helsingin asuntovälitys LVV on vuokra-asuntojen välitykseen erikoistunut yritys. Olemme täyden palvelun uudenlainen, nuorekas, hyvämaineinen välitystoimisto, jonka palveluun, ammattitaitoon ja suoraviivaiseen toimintaan et voi olla ihastumatta. Meidät tunnetaan turvallisena ja edullisena välittäjänä. Yrityksen arvoiksi ovat muodostuneet yksilöllinen palvelu, luotettavuus, ripeys ja vastuullinen välittäminen." -Helsingin asuntovälitys


Asuntoilmoitukset.com


Asuntoilmoitukset.com on ilmainen nettipalvelu jossa voit ilmoittaa ilmaiseksi. Vuokra-asunnot ja kiinteistöt helsingissä. Kattava palvelu jossa voit ilmoittaa tai etsiä vapaita asuntoja ilmaiseksi.


Oikotie.fi


Oikotie.com on suomen johtavia nettikauppapaikkoja. Erittäin kattava valikoima myynnissä olevia kiinteistöjä ja vuokra-asuntoja. Oikotie.com välittää luotettavasti asuntoja kaikkialta suomessa.


Sato.fi


SATO.FI "
Toiminta perustuu asiakkaiden asumistarpeiden ymmärtämiseen ja oikeiden asumisratkaisujen tarjoamiseen. Konsernin päätoimialana on asuntosijoittaminen ja lisäksi SATO rakennuttaa uusia asuntoja myytäväksi ja konsernin sijoitusasunnoiksi. SATOn palvelulupaus on ’Koti kuten haluat’. Yhtiön toiminta-alueena ovat pääkaupunkiseutu työssäkäyntialueineen sekä Tampereen, Turun, Oulun ja Jyväskylän talousalueet." -Sato.fi

perjantai 16. toukokuuta 2008

Vuokra-asunnot ja kiinteistöt: Espanja

VUOKRA-ASUNNOT JA KIINTEISTÖT ESPANJASTA

Etsitkö vuokra-asuntoa Espanjasta esim. talveksi, vai oletko muuttamassa aurinkoon pysyvästi? Vaikka suosituin matkustusmuoto on edelleen matkatoimistoilta ostettu matkapaketti, niin yhä useampi suomalainen etsii pysyvää majoitusta ulkomailta vuokra-asunnon muodossa. Tältä sivulta löydät luotettavia kiinteistöalan yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet vuokra- ja myyntiasuntoihin espanjassa. Yritykset ovat joko suomalaisia tai toimivat myös suomenkielellä.


1. ELSAMAR.COM -Vuokra-asunto Espanjasta



Elsamar.com on suomalaisen pariskunnan pyörittämä yritys. Espanjassa on mukavampaa, tai siis ainakin lämpimämpää! Myös talvella! Vuokraa asunto Espanjasta ja siirry pakkasista lämpöön vaivattomasti.


2. KULTAISET NELIÖT LKV -Kiinteistöalan kultainen osaaja


"Kultaiset Neliöt on yksityinen ja itsenäinen kiinteistönvälitystoimisto. Erotumme muista välittäjistä asiakkaittemme eduksi."

Toiminnassa korostuu monipuolinen kiinteistöalan asiantuntemus. Kotimaan kohteiden lisäksi myynnissä on myös paljon kiinteistöjä ulkomailta: Espanjasta, Ranskasta, Italiasta ja Turkista. Myös isännöinti ja vuokrauspalvelu kuuluvat yhtiön toimialaan.


3. MAR INMOBILIRIA -Homes By The Sea


"Jo vuodesta 1999 Mar Inmobiliaria on tarjonnut kiinteistövälityspalveluita Espanjan Välimeren rannikolla. Tiimimme kokeneiden kiinteistövälityksen ammattilaisten tavoite on täydellinen asiakastyytyväisyys. Jotta saavutamme tavoitteemme, tarjoamme täydellisen palvelun ja laajan alati kasvavan asuntovalikoiman sisältäen sekä uudistuotantoa että käytettyjä huoneistoja Välimeren rannikolla, Baleaarien saaristossa sekä Meksikossa." -Mar Inmobiliria



Vuokra-asunnot ja kiinteistöt: Oulu

SIVAKKA-yhtymä Oy

Sivakka-yhtymä Oy on Oulun suurin vuokranantaja. Sivakka-yhtymän asunnoissa asuu yli 10 % oululaisista. Yhtiöllä on vuokra-asuntoja Oulussa lähes kaikissa kaupunginosissa. Laadukkaat vuokra-asunnot luotettavasti.


ETUOVI.COM

Etuovi.com on suomen suurin ja suosituin
asunto- ja kiinteistökaupan nettipalvelu, jonka sivuilla on tarjolla Suomen laajin kiinteistönvälittäjien kohdevalikoima. Tarjolla on lukuisia asuntoja, vuokra-asuntoja, uudiskohteita, loma-asuntoja,ym.



VVO -Yhtymä Oyj

VVO tarjoaa asiakkailleen niin vuokra-asunnot, omistusasunnot ja asumisoikeusasunnot helposti ja luotettavasti. VVO:n asumispalvelut palvelevat asunnontarpeessa olevia ympäri suomea.


SATO-Oyj

SATO on asumisratkaisuja tarjoava yritys, joka vastaa asiakkaiden asumistarpeisiin monipuolisella asuntotarjonnalla. Vuokra-asunnot ja muut asumisratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla. SATO-asiakkuus tuo mukanaan tuntuvia etuja. Toimii Oulussa sekä ympäri suomea.